Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Hoții de lemne își fac de cap în zona Câmpina. Sâmbătă și duminică, jandarmii au descoperit persoane care nu au putut justifica materialul lemnos transportat cu căruțele, din pădurea aflată la Voila. Culmea, unii dintre făptași au dat nas în nas în cu patrulele în mod repetat.

 

Ijj Prahova a anunțat că patrulele de jandarmi au surprins, sâmbătă, patru atelaje hipo cu lemn cu peste 4 m.c. lemn de foc specia fag, iar duminică au revenit în zona cartier Voila, din municipiul Câmpina, găsind din nou patru bărbați care transportau fiecare, cu ajutorul unor atelaje hipo, tractate de câte doi cai, cantitatea de 4,05 m.c.material lemnos aceeași specie, fără a avea documente de proveniență.

Potrivit IJJ Prahova, din cele patru persoane depistate duminică, trei fuseseră surprinse de jandarmi și cu o zi înainte, în aceeași ipostază.

În speță au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției, iar făptașii au fost sancționați fiecare cu câte 1.000 de lei.

Materialul lemnos a fost predat, pe bază de proces verbal, unui reprezentant al Ocolului Silvic Câmpina.

Foto: IJJ Prahova

Back To Top