Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. va întrerupe distribuția apei potabile în comuna Drăgăneşti, în această săptămână.

 

Oprirea temporară a furnizării apei potabile este necesară pentru a permite efectuarea lucrărilor de spălare-igienizare a rezervorului de apă potabilă care alimentează localitatea și va fi făcută după următorul program:

- În perioada 9 iunie 2020, ora 08:00 – 10 iunie 2020, ora 08:00 - satul Bărăitaru.

-  În perioada 10 iunie 2020, ora 08:00 – 11 iunie 2020, ora 08:00 - satul Drăgăneşti.

-  În perioada 11 iunie 2020, ora 08:00 – 12 iunie 2020, ora 08:00 - satul Cornu de Jos.

"Vor fi afectați toți abonații HIDRO PRAHOVA din satele Bărăitaru, Drăgăneşti și Cornu de Jos, în intervalele de timp precizate. Societatea HIDRO PRAHOVA SA a informat în scris Primăria comunei Drăgăneşti în legătură cu desfășurarea lucrărilor de spălare-igienizare și implicit oprirea apei în perioadele anunțate. Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic, pe durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare", au transmis reprezentanții HIDRO PRAHOVA.

Back To Top