Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Secția pentru copii și tineret "Imaginario" a reluat prima spectacolele cu public, după perioada cu restricții, primele reprezentații având loc weekendul trecut. Actorii se vor întoarce pe scenă și la finalul acestei săptămâni, când își intră în rol și artiștii de la Revistă.

 

Sâmbătă și duminică, de la orele 10.30 și 12.00, cei mai mici dintre spectatori sunt așteptați în curtea teatrului "Imaginario", care va găzduit patru reprezentații ale spectacolului "Pecetea fermecată", adaptare a regizorului Cristian Pepino după un motiv din basmele lui Clemens Brentano și Giambattista Basile.

Din acest weekend reintră în scenă și echipa de la Revistă. Nico, Daniela Răduică, Daniel Iordăchioaie, George Căpanu, Romeo Zaharia, Rodica Tudor și Mădălina Cernat, alături de Orchestra Majestic, vă dau întâlnire duminică, 14 iunie, de la ora 19.30. Pe scena de la Parcul Municipal Vest, artiștii vor urca pentru unul dintre cele mai apreciate spectacole de revistă ale Teatrului "Toma Caragiu", "Șlagăre în revenire".

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului (tel. 0244 522 774).

Foto: teatruploiesti.ro

Back To Top