Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Echipa de specialiști a Spital AS Medica Bucov s-a mărit, începând de vineri, cu profesorul doctor Niculae Iordache, șeful clinicii de chirurgie a Spitalului ”Sfântul Ioan” din București, unul dintre puținii specialiști români în chirurgia obezității.

 

Dr. Niculae Iordache este autorul a opt premiere chirurgicale în România, printre care prima intervenție de chirurgie bariatrică laparoscopică de montare de inel gastric și primul balon endogastric montat pe cale endoscopică pentru tratamentul obezității.

O dată pe săptămână, profesorul Iordache efectuează la spitalul AS Medica din Bucov consultații de specialitate în chirurgie generală, chirurgie oncologică și chirurgia obezității dar și endoscopii digestive superioare sau colonoscopii. Programările se fac telefonic la Recepția Spitalului AS Medica, la unul dintre cele două numere: 0344.111.465 sau 0371.046.882.

Profesor Dr. Niculae Iordache a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" și din 1984 activează ca medic primar în Chirurgie Generală la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Ioan” din București.

Este autorul a 10 cărți și tratate de medicină, a contribuit la redactarea a 11 publicații de specialitate și a participat la efectuarea a patru studii clinice în domeniul chirurgiei.

Back To Top