Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Apa Nova Ploiești va opri, la noapte, alimentarea cu apă potabilă a unor blocuri de pe străzile Democrației și Jianu, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

 

Comunicatul Apa Nova Ploiești:

"În vederea remedierii unei avarii survenite la rețeaua de transport a apei potabile, Apa Nova Ploiești va întrerupe alimentarea cu apă,  joi 11 iunie începând cu ora 23:00, în cartierul Democrației. Vor fi afectate blocurile D, E, F, G1 și G2 din strada Democrației, blocurile J8 și J9 din strada Jianu, precum și PT2 – Democrației  (bloc Jianu). Reluarea alimentării cu apă se va face pe 12.06.2020 începând cu ora 5:00.

Apa Nova Ploiești va pune la dispoziția clienților săi cisterne cu apă potabilă amplasate în zona  blocurilor  D, E, F, G1 și G2 – Democrației.

Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de modernizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamații și solicitări de informații suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiești, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din rețeaua Telekom România, iar din alte rețele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244 407630 (apel taxabil).

Vă mulțumim pentru înțelegere".

Back To Top