Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Peste 50 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost mobilizați, joi după-amiază, pentru o acțiune de amploare derulată pe raza comunelor Florești, Măgureni, Filipeștii de Târg și Filipeștii de Pădure.

 

Echipajele au acționat atât în filtre rutiere, cât și în patrule de siguranță publică, iar în ele câteva ore ale acțiunii au aplicat zeci de sancțiuni, majoritatea pentru abateri de la Codul rutier.

"Au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, dintre care 60 pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice, 10 în domeniul economic, iar 10 pentru alte abateri.

Atragem atenția tuturor cetățenilor asupra necesității respectării prevederilor legale și de asemenea, amintim importanța păstrării distanței sociale și a purtării mijloacelor de protecție conform normelor în vigoare", au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Foto: IJP Prahova

Back To Top