Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Familia unui băiat de 14 ani, din municipiul Câmpina, a alertat Poliția, joi seară, cu privire la faptul că minorul a plecat de acasă ieri, în jurul orei 11.00, și nu a mai revenit.

 

Cunoscuții bănuiesc că acesta și-ar fi luat la el și haine de schimb, potrivit informațiilor furnizate Poliției.

Adolescentul se numește Adrian Rusenescu, are 1,60 metri înălțime, ten deschis, păr de culoare şaten, faţă ovală, ochi albaştri, fără semne particulare.

Potrivit Poliției, la data plecării, acesta purta pantofi sport tip adidas, de culoare bleu cu bej, un hanorac de culoare albastră cu glugă având inscripția ”City street new city” şi posibil pantaloni scurţi de culoare albastră. De asemenea, acesta avea un rucsac de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Update: IJP Prahova a anunțat, sâmbătă, că minorul a fost găsit cu sprijinul cetățenilor și al polițiștilor din Buftea, pe raza localității amintite. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada dispariției. 

Foto: IJP Prahova

Back To Top