Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Opt persoane au fost audiate, iar șase dintre ele și-au petrecut noaptea după gratii,fiind reținute de polițiști în urma unui scandal care a avut loc săptămâna trecută, în Ploiești.

 

În cursul zilei de joi, în municipiu au avut loc șapte percheziții în acest dosar, în timpul descinderilor fiind descoperite, la adresele vizate, mai multe obiecte, precum bâte, topoare, arme albe.

Potrivit IJP Prahova, pe 4 iunie, persoanele vizate de anchetă ar fi comis, în public, acte de violență, tulburând ordinea și liniștea publică, prin participarea la un conflict între mai multe persoane, ocazie cu care au fost distruse și geamurile unor autovehicule parcate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 5.000  de  lei.

Șase dintre bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză. deocamdată acestea se derulează sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de distrugere și de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Foto ilustrație

Back To Top