Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

La Curtea de Apel București este programat luni, pe 3 august, primul termen în procesul în care Primăria Gornet cere anularea ordinului prin care localitatea Gornet este plasată în carantină.

 

Avocatul Bogdan Dumitru, care reprezintă Primăria Gornet, a anunțat săptămâna trecută că administrația coală cere daune de 4 milioane de euro de la Departamentul pentru Situații de Urgență. Banii ar urma să fie împărțiți celor „prejudiciaţi” din cauza carantinei.

Actul administrativ emis de DSU este unul „netemeinic”  întrucât în satul Gornet, introdus în carantină, ar exista doar şase persoane infectate cu SARS-Cov-2, nu 15, câte au declarat autorităţile locale atunci când au votat propunerea de carantinare a localităţii, se arată în cererea de chemare în judecată citată de News.ro.

De asemenea, potrivit avocatului, DSP Prahova „nu a efectuat niciodată o anchetă epidemiologică aşa cum susţin reprezentanţii acestei instituţii care şi în prezent au cunoştinţă doar de şapte persoane infectate, cu excepţia şefului DSP care singur a raportat 15 persoane astfel încât măsura abuzivă a contaminării să fie credibilă la Bucureşti”.

”Având în vedere băşcălia şi mizeria făcute de DSU prin dr. Raed Arafat locuitorilor comunei Gornet, jud. Prahova am solicitat despăgubiri în cuantum de 4 (patru) milioane de euro. În conformitate cu prevederile art. 3 (6) din Ordinul nr. 1309 din 21.07.2020 al Ministerului Sănătăţii îi solicităm şefului DSU emiterea imediată a ordinului de ridicare a carantinei în comuna Gornet jud Prahova”, a anunţat avocatul Bogdan Dumitru în comunicatul dat publicităţii săptămâna trecută, mai scrie News.ro.

Carantina zonală a fost instituită la Gornet pe 22 iulie, măsura fiind valabilă timp de 14 zile.

Back To Top