Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat că sistează, marți, în intervalul 12.00 - 18.00, furnizarea apei potabile  în orașul Slănic și în comuna Izvoarele.

 

Măsura a fost luată pentru remedierea  unui defect accidental la conducta de aducțiune ce face legătura între Captarea Crasna și Stația de Tratare Apă Schiulești, au anunțat reprezentanții companiei. Aceștia au menționat că vor fi afectați abonații care locuiesc în orașul Slănic (cartierul Groșani), precum și cei din comuna Izvoarele.

"Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor afectați pentru disconfortul creat și dă asigurări că echipele de intervenție lucrează în prezent pentru remedierea defecțiunii.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare", mai informează Hidro Prahova.

Back To Top