Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a decis, miercuri dimineață, ridicarea carantinei zonale în satul Gornet.

 

Prefectura Prahova a anunțat că măsura va fi aplicată doar începând cu data și ora emiterii ordinului șefului Departamentului pentru Situații de Urgență sau al persoanei desemnate de acesta.

În perioada următoare, starea de sănătate a populației din satul Gornet, comuna Gornet, va fi monitorizată prin intermediul asistenței medicale primare (medici de familie, asistenți sociali), sub supravegherea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova, au mai menționat reprezentanții Prefecturii.

"Potrivit anchetelor epidemiologice, efectuate de către DSP Prahova, în perioada 22 iulie 2020 – 03 august 2020 au fost depistate 13 cazuri noi de infecție COVID-19, dintre care patru au fost din comunitate și nouă au fost din rândul contacților celor 15 cazuri confirmate înainte de instituirea carantinei zonale. Dintre cele patru cazuri din comunitate, două sunt izolate în spital, iar două la domiciliu. Pentru acestea au fost identificați zece contacți, patru având test RT-PCR pentru SARS-CoV-2 negativ, iar ceilalți șase fiind carantinați la domiciliu", a a informat, miercuri dimineață, Prefectura Prahova. 

Marți seară, Curtea de Apel București a decis, prin hotărâre executorie, ridicarea carantinei zonale, în cazul localității Gornet (VEZI DETALII).

Back To Top