Categorie: Știri locale

Aproape 1.400 de prahoveni au intrat în izolare sau carantină, conform deciziilor emise de DSP Prahova, în baza noii legi.

 

Prefectura Prahova a anunțat că, de la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului, Direcția de Sănătate Publică a emis 139 de decizii de izolare și 1225 de decizii de carantină.

Tot în bilanțul de astăzi, autoritățile județene au transmis și cifrele privind evoluția pandemiei, menționând că în Prahova au fost înregistrate, și în ultimele 24 de ore, zeci de cazuri noi.

"Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2271 de persoane. Dintre acestea, 254 au fost declarate vindecate și externate, iar 93 au decedat.

Numărul total de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 14.916.

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 25 de pacienți, dintre care 16 sunt ventilați", a transmis, miercuri, Prefectura Prahova.

Prahova nu a mai raportat, însă, niciun deces nou în rândul persoanelor infectate cu Covid.

 

Foto ilustrație (nypost.com)

Back To Top