Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Informaţiile apărute cu privire la accidentul petrecut sâmbătă după-amiază la trecerea la nivel cu calea ferată de lângă Oborul Ploieşti arată că bărbatul de 29 de ani care a murit pe loc era un manelist în ascensiune pe scena muzicală de profil, cunoscut ca Tavy Puştiu. Acesta era pasager în maşina condusă de soţie şi, în clipele dinaintea impactului, făcea o transmisiune în direct pe Facebook. Ultimele fracţiuni de secundă dinainte ca filmarea să se întrerupă surprind panică instalată în privirea acestuia în momentul în care observă apropierea trenului.

 

Poliţia Prahova a anunţat sâmbătă seară, după cercetările preliminare, că la volan se afla tânăra de 24 de ani, care circula pe strada Trandafirilor, sensul către strada Râului. Ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecere, şoferiţa a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost transportă la spital pentru îngrijiri medicale. Cea de-a doua victimă, pasagerul din dreapta față, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fost declarată decedată, a transmis Poliţia Prahova.

Acesta era cunoscut sub pseudonimul Tavy Puştiu şi obişnuia să aibă cântări la un club de manele din zona kilometrului 6, aproape de Metro. De altfel, în clipele dinaintea accidentului de tren, el făcea un live pe Facebook, pe fundal sonor de manele. Pe imagini se vede cum şoferiţa, ajunsă aproape de calea ferată, se uită în stânga şi în dreapta, însă continuă înaintarea, în contextul în care probabil nici nu a văzut, nici nu a auzit trenul care se apropia.

Back To Top