Categorie: Știri locale

UNITATEA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI

Proiectul „Fazarea Proiectului Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova

 

17.08.2020

COMUNICAT DE PRESĂ - HIDRO PRAHOVA SA a finalizat lucrările de extindere a sistemului de canalizare în cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță finalizarea lucrărilor de extindere a sistemului de canalizare în cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina, obiectiv de investiții inclus în “Contractul de lucrări Extindere rețea de canalizare în orașele Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte, jud. Prahova (CL8 fazat)”. Pentru municipiul Câmpina, valoarea investiției se ridică la suma de 22.176.000 lei, finanțarea fiind asigurată prin “Fazarea Proiectului Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova”, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Beneficiari vor fi cei 600 de abonați ai societății HIDRO PRAHOVA SA din cartierul Câmpinița, care se vor putea racorda la sistemul de canalizare, în etape, până la finalul acestui an.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a încheiat deja recepția parțială pentru un prim tronson inclus în Bulevardul Carol I, începând de la intrarea în Câmpina dinspre localitatea Cornu și până la intersecția cu strada Golești. Ca urmare, cei aproximativ 200 de abonați din zonă, care au racord de canalizare executat în domeniul public, la limita de proprietate, vor putea să înceapă procedurile de racordare individuală la sistemul de canalizare. Aceștia vor fi notificați de Sucursala Câmpina a societății HIDRO PRAHOVA SA cu privire la obligativitatea racordării și documentele necesare.

În perioada imediat următoare, după efectuarea lucrărilor de inspecție, spălare/curățare, montaj și punere în funcțiune a stațiilor de pompare, vor fi recepționate inclusiv lucrările executate pe străzile și aleile adiacente: Grădinii, Carpați, Viitorului, Rozmarin, Crișuri, Oncioiu Petre, Înfrățirii, Licurici, Izlaz, Zimbrului, Dunărea, Panduri, Luminii, Liliacului, Vânători, Câmpinița, Zefirului, Bogdan Vasile, Constantin Istrati și Rahovei. Abonații HIDRO PRAHOVA care locuiesc pe străzile respective vor fi informați în legătură cu finalizarea acestor proceduri și demersurile ce vor fi realizate ulterior.

Back To Top