Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Alin Stan, viceprimarul comunei Lipănești, este acuzat că a intervenit violent duminică, într-un conflict între mai mulți tineri, iar pe unul dintre ei a ajuns să-l lovească. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar înregistrarea a fost făcută publică de primarul localității, Robert Nica.

 

"Agresiv verbal în consiliul local, agresiv fizic în comunitate!

Viceprimarul Stan Ioan Alin a intervenit duminică, 16 august 2020, într-o altercație verbală dintre mai mulți tineri din localitate. «Acțiunea» s-a încheiat prin intervenția echipajelor de poliție și ambulanță, după ce viceprimarul și-a dovedit supremația aplicându-i unui tânăr o pedeapsă fizică", a scris Nica, pe pagina sa de Facebook.

Victima a refuzat să fie transportată la spital, însă incidentul face obiectul unei anchete a Poliției.

Într-o declarație pentru observatorulph.ro, vicele Alin Stan, care candidează din partea PSD la alegerile locale, pentru funcția de primar al comunei Lipănești, a declarat că un bărbat în stare de ebrietate ar gresat verbal un grup de copii, printre care era și fiul său care l-a sunat să reclame acest lucru. "Am ajuns la fața locului și l-am întrebat ce probleme are cu copii și am avut o discuție, deși, repet, fiind sub influența alcoolului, nu putea vorbi coerent. Într-un final mi-a spus că recunoaște că a greșit. L-am luat de guler și i-am spus să le transmită copiilor îi pare rău. Vă spun că nu l-am lovit!  Am plecat, apoi am înțeles că cineva a sunat la 112. A venit și salvarea, dar au constatat că nu a pățit nimic. Credeți-mă că dacă îl loveam….Astăzi și-a retras plângerea de la Poliție”, a spus Alin Stan, pentru sursa citată.

Imaginile care surprins incidentul pot fi văzute AICI.

Zilele trecute, același viceprimar a fost protagonistul unui alt incident, în Consiliul Local. Alin Stan i-a spus primarului comunei că nu intenționează să atragă niciun ban pentru comuna Lipănești atât timp cât Nica se află la conducerea administrației locale (VEZI DETALII).

Back To Top