Categorie: Știri locale

O femeie de 44 de ani, din Urlați, a fost dată dispărută de familia care nu mai știe nimic de ea de miercuri.

 

Potrivit apropiaților, aceasta ar fi plecat la serviciu, acum trei zile, iar de atunci nu s-a ai întors acasă. Vineri, familia a sesizat Poliția.

"Polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fost sesizaţi de către un bărbat, din orașul Urlați, cu privire la faptul că, în ziua de 26 august a.c., soția sa, Vintilă Cătălina, în vârstă de 44 de ani, a plecat la locul de muncă din oraș și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

La momentul plecării era îmbrăcată cu un tricou de culoare deschisă, pantaloni tip blugi și era încălțată cu o pereche de adidași de culoare deschisă, iar asupra sa avea o geantă din piele de culoare maro.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,69 m, greutate aproximativ 50 kg, ochi căprui, față ovală, păr drept tuns până la nivelul umerilor, fără semne particulare sau tatuaje", au comunicat reprezentanții IJP Prahova.

Persoanele care pot oferii date care să ajute la găsirea femeii sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Foto: IJP Prahova

Back To Top