Categorie: Știri locale

Salvatorii din cadrul Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova au organizat, sâmbătă, o nouă operațiune de căutare în Bucegi, în speranța că vor da de urma unui tânăr din Dâmbovița dispărut în iulie, se pare pe Valea Caraimanului.

 

Salvatorii au mers, de această dată, în zona Clăilor, după ce au primit informații că în zonă s-ar simți un puternic miros de putrefacție.

"Încă o zi de căutări rămasă fără niciun rezultat a lui Bobirică Eduard din Dâmboviţa, care a dispărut în munţii Bucegi în urmă cu aproximativ o lună.

Vă reamintim că tânărul şi-a abandonat într-o noapte bicicleta pe Valea Caraimanului, în apropiere de cabana cu acelaşi nume, şi de atunci nimeni nu l-a mai văzut. Familia a anunţat dispariţia lui după aproape două săptămâni de când salvamontiştii din Buşteni au descoperit bicicleta. Aceştia au făcut căutări încă de atunci, în speranţa că-l vor găsi pe proprietar în viaţă.

Două echipe de salvatori din Buşteni şi Prahova au căutat în zona Clăilor şi pe văile adiacente, acolo unde a fost semnalat un miros puternic de putrefacție şi o pelerină.  Din păcate nu s-a găsit nimic. Căutările vor fi reluate săptămâna viitoare", a anunțat Salvamont Bușteni.

Foto: Salvamont Bușteni

Back To Top