Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA un program de suplimentare a resurselor de apă, pentru îmbunătățirea, la nivelul localității Blejoi, a sistemului alimentare cu apă și asigurarea unui debit corespunzător, conform necesităților abonaților din această zonă.

 

Reprezentanții HIDRO PRAHOVA subliniază că lucrările sunt necesare pentru a acoperi nivelul aproape dublu de consum înregistrat în perioada iulie-august 2020, pe un fond de secetă excesivă.

"Sistemul de alimentare cu apă din comuna Blejoi a fost preluat de societatea HIDRO PRAHOVA SA în iulie 2019, fiind înregistrat un deficit de cel puțin 4 foraje, ce nu au fost realizate de fostul operator. În aceste condiții, de la 1 septembrie a început execuția unui nou foraj în incinta rezervorului Calotești, lucrare finanțată de Primăria comunei Blejoi. Astfel, prin suplimentarea surselor de apă, vor fi diminuate riscurile privind distribuția apei la o presiune scăzută, precum și întreruperile necontrolate. În paralel, societatea HIDRO PRAHOVA SA va monta o vană pe conducta principală care alimentează zona, pentru a echilibra distribuția atât pentru abonații din amonte, cât și pentru cei din aval de rezervor. Perioada de distribuție a apei va fi astfel considerabil extinsă, însă până la finalizarea acestor lucrări, va fi continuată alimentarea cu autocisterna pentru rezervorul din zonă", au detaliat reprezentanții HIDRO PRAHOVA.

Aceștia au dat asigurări că se fac eforturi pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp. "Ne cerem scuze pentru disfuncționalitățile semnalate și vă reamintim că puteți apela oricând Dispeceratul HIDRO PRAHOVA SA la numerele de telefon 0724-299.614 sau 0244-700.840, pentru a sesiza orice problemă în legătură cu serviciul nostru", se mai precizează în informarea transmisă de HIDRO PRAHOVA.

Back To Top