Categorie: Știri locale

Autorităţile locale din Dumbrava se alătură celor care vin în sprijinul elevilor, în această perioadă dificilă, în care școlarii au mare nevoie de echipamente care să le permită accesul la cursuri on-line.

 

Primarul comunei Dumbrava, Marian Apostol, care și-a anunțat deja candidatura din partea PNL pentru un nou mandat, a anunțat că elevii din familii cu venituri modeste vor beneficia gratuit de tablete care să le permită, la nevoie, participarea la cursuri on-line.

Echipamentele vor fi achiziționate de Primăria Dumbrava.

Decizia a fost luată ținând cont de actualul context epidemiologic, care poate impune oricând închiderea unităților de învățământ sau trecerea parțială a cursurilor în mediul on-line, așa cum s-a întâmplat în ultima parte a anului școlar trecut.

Măsura vine în completarea altor hotărâri adoptate pe plan local, de la declararea pandemiei. Autoritățile locale au reușit, în primăvară, să asigure măști de protecție, pentru locuitorii comunei, și asta fără a împovăra prea mult bugetul local (VEZI DETALII).

De asemenea, în localitate au fost derulate, până acum, și ample acțiuni de dezinfecție (VEZI DETALII).

Mai mult, în preajma Sărbătorilor Pascale, administrația locală și voluntarii s-au mobilizat pentru a le duce Sfânta Lumina locuitorilor din comună, astfel încât aceștia să poată respecta obiceiurile rămânând acasă, în siguranță (VEZI DETALII).

Back To Top