Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Încă două persoane infectate cu COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore în Prahova. Este vorba despre două femei, cu vârste de 61 şi 66 de ani, anunţă Prefectura în bilanţul oficial din 12 septembrie, în care menţionează că în judeţ au fost confirmate 70 de cazuri noi, multe dintre ele în focare. De altfel, la acest capitol, tocmai a fost depistat un nou focar, la un centru social în care mai fuseseră probleme şi în trecut.

 

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4883  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 165 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese asociate infecției cu noul coronavirus au fost în rândul a două persoane de sex feminin (61 și 66 ani) cu comorbiditati, a anunţat Prefectura Prahova sâmbătă.

Cele 70 de persoane nou confirmate cu SARS-CoV-2, în Prahova, fac parte din următoarele categorii de vârstă: 0-18 ani - 2 persoane; 19 ani -29 ani - 11; 30 ani -39 ani - 11; 40 ani - 49 ani - 16; 50 ani -59 ani - 15; 60 ani -69 ani - 7; 70 ani -79 ani - 8; peste 80 de ani- 0.

Direcția de Sănătate Publică Prahova a identificat un nou focar la un centru de îngrijire a persoanelor adulte din Băicoi, din subordinea DGASPC Prahova, acolo unde în luna august au fost confirmați 25 de beneficiari și angajați. Noul focar este într-un alt corp de clădire, iar aici au fost testați pozitiv opt beneficiari dintr-un total de 51 și doi angajați dintr-un total de 39. Au fost evaluați de medici ai Serviciului Județean de Ambulanță, sunt asimptomatici și au fost izolați în centru, urmând să fie evaluați periodic de un medic de la Spitalul Orășenesc Băicoi.

Totodată, pe șantierul din Ploiești, acolo unde DSP a identificat în această săptămână cinci angajați confirmați cu noul coronavirus, au mai fost testați pozitiv și alte 15 persoane. Alte cinci au primit rezultate negative. Ca urmare a acestui lucru, administratorul șantierului a decis suspendarea activității.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 359, dintre care 255 de paturi sunt ocupate. La ATI, 18 locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate.

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului Prahova, Direcția de Sănătate Publică a emis 1312 de decizii de izolare și 5505 de decizii de carantină.

Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 22850 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere), conform centralizării DSP Prahova.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual. Au fost efectuate verificări la 1524 de persoane dintre cele care au decizii de carantină sau de izolare la domiciliu, emise de către DSP Prahova. Au fost legitimate alte 953 de persoane, 475 de auto au fost oprite în trafic în vederea controalelor specifice contextului și 133 societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate. În urma acestor demersuri, au fost aplicate 107 sancțiuni (27 în baza Legii 61/1991 în context Covid-19, 78 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilienței comunităților, conform Legii 55/2020, două pentru fapte de natură economică în context COVID-19). Valoarea totală a amenzilor a fost de 10300 lei.

Back To Top