Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Doi bărbaţi au fost prinşi de jandarmi în satul Diţeşti, din comuna prahoveană Filipeştii de Pădure, în timp ce transportau lemne furate, cu o autoutilitară şi un atelaj hipo. Cum fapta e considerată contravenţie conform legislaţiei speciale din acest domeniu, făptaşii au scăpat cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat.

 

"Sâmbătă,12.09.2020, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, a depistat pe raza localității Ditești doua persoane ce transportau material lemnos fara documente, respectiv una cu o autoutilitară marca Ford Transit, având o cantitate de 1.400 m cubi și un atelaj hipo, tractat de un cal, ambele încărcate cu lemn specia stejar, fără acte de proveniență și transport", a detaliat IJJ Prahova.

"În cauza au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției silvice, conform LG. 171/2010, art.19, alin.1, lit.b, stabilindu-se amenzi în cuantum de 2.000 lei. Materialul lemnos a fost predat pe bază de proces verbal unui reprezentant din cadrul Ocolului Silvic Muntenia", se mai arată în comunicatul trimis de IJJ Prahova.

Back To Top