Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

HIDRO Prahova a anunțat că va opri furnizarea apei potabile în mai multe localități, de miercuri dimineață, pentru 24 de ore.

 

"Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A. a informat HIDRO PRAHOVA SA cu privire la  întreruperea alimentării cu apă potabilă a tronsonului S.T.A Voila –  N.H. Movila Vulpii (sursa Paltinu), în ziua de miercuri, 18 noiembrie 2020, începând cu ora 5.00, pentru un interval de 24 de ore, în vederea efectuării unei intervenţii programate de înlocuire a unor echipamente tehnice.

În consecinţă, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că este obligată să se adapteze acestui program și să oprească alimentarea cu apă potabilă în localităţile ce au ca sursă de alimentare tronsonul S.T.A Voila –  N.H. Movila Vulpii (sursa Paltinu). Vor fi afectați abonații din orașele Breaza și Băicoi (parțial), precum și cei din comunele Brebu, Telega și Bănești", au transmis reprezentanții societății.

HIDRO PRAHOVA SA va putea distribui apa în regim normal, după finalizarea lucrărilor anunțate de către  Exploatare Sistem Zonal Prahova, dar reluarea furnizării apei se va face treptat, pe măsura umplerii rezervoarelor și a rețelelor de distribuție.

"Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi din cauza lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei", au transmis reprezentanții HIDRO PRAHOVA.

Back To Top