Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Autoritățile ploieștene au anunțat că, în contextul pandemiei, Ploieștiul nu va avea parte, anul acesta, de tradiționala paradă militară de 1 Decembrie. De altfel, dispozițiile la nivel național limitează numărul de participanți și elimină posibilitatea unei sărbători în stilul în care eram obișnuiți. Administrația locală vrea să marcheze, totuși, această sărbătoare națională și așteaptă inclusiv sugestiile ploieștenilor, despre cum ar putea face acest lucru, în contextul actualelor restricții.

 

"Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, informează ploieştenii că, având în vedere contextul pandemic actual, manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în data de 1 decembrie 2020, se vor desfăşura cu anumite restricţii.

Edilul şef al oraşului nostru s-a întâlnit, astăzi, cu comandantul Garnizoanei Ploieşti, pentru a discuta despre organizarea ceremoniilor care vor avea loc, la Ploiești, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Reamintim că, având în vedere situaţia pandemică la nivel naţional, adunările publice se pot organiza cu maxim 100 de persoane.

Prin urmare, s-a stabilit ca tradiţionala paradă de 1 Decembrie să nu se mai desfăşoare, anul acesta. Astfel, va avea loc doar ceremonialul militar, care va include şi depuneri de coroane", anunță un comunicat transmis, marți, de Primăria Ploiești.

Potrivit sursei citate, municipalitatea ploieşteană ia în calcul organizarea acestor manifestări în perimetrul din faţa statuii Libertăţii, amplasată în rondul din faţa sediului Primăriei Municipiului Ploieşti, în Piaţa Eroilor.

"Facem apel la ploieşteni să înţeleagă că dorim să aniversăm împreună Ziua Naţională a României, dar în condiţii de siguranţă. Administraţia locală este direct interesată de opinia cetăţenilor pe această temă. Astfel, persoanele care au alte propuneri legate de locul desfăşurării acestui important eveniment le pot transmite în atenţia noastră prin intermediul adresei de email a Primăriei Municipiului Ploieşti Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. de Facebook a instituţiei noastre https://www.facebook.com/ploiestiprimarie", au mai transmis reprezentanții administrației locale.

Back To Top