Categorie: Știri locale

Două asistente angajate recent la Maternitatea Ploiești au fost audiate, joi dimineață, într-o anchetă care privește infracțiuni de dare și luare de mită.

 

Surse citate de News.ro au dezvăluit că asistentele, angajate în primăvară, sunt bănuite că ar fi dat bani unui director adjunct, pentru posturile pe care le ocupă în baza unor contracte pe perioadă determinată ce pot fi prelungite la fiecare șase luni.

”În dimineaţa aceasta (joi – n.r.) au venit doi reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene pentru a solicita declaraţii la două asistente medicale angajate la noi, existând o suspiciune de dare şi luare de mită în momentul angajării. După declaraţii, poliţiştii au revenit la noi la spital solicitând copii ale documentelor de angajare, ale contractelor de muncă”, a declarat, pentru News.ro, managerul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie din Ploieşti, Gheorghe Alexandru.

Acesta a precizat că, după ce au fost audiate, femeile au cerut permisiunea de a-și continua activitatea în spital și se vor prezenta în continuare la serviciu.

Back To Top