Categorie: Știri locale

Primăria Ploiești a lansat o campanie on-line de promovare a celor mai valoroși ploieșteni, cei care s-au făcut remarcați prin rezultatele excepționale în diverse domenii de activitate. Primul episod este dedicat Alexei Tudose, unul dintre absolvenții de excepție ai Colegiulu Național “Ion Luca Caragiale”.

 

Campania lansată de municipalitate urmărește “să promoveze, şi în mediul on-line, oamenii remarcabili ai oraşului nostru, ploieşteni din diferite domenii de activitate, care devin exemple bune de urmat și care au oferit Ploieştiului valoare şi notorietate, prin performanțele pe care le-au obținut.

Astfel, prin intermediul pagini oficiale de internet a municipalităţii ploieştene, www.ploiesti.ro, dar şi prin prisma informaţiilor publicate, zilnic, de către instituţia noastră, la nivelul unei importante reţele de socializare, https://www.facebook.com/ploiestiprimarie, dorim să facem cunoscute numele şi povestea de succes a acelor ploieşteni, care reuşesc să ne facă mândri că, împreună, suntem contemporanii acestor vremuri şi care ne pot inspira să schimbăm în bine locul în care trăim”, după cum au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești, în comunicatul care anunță lansarea acestui proiect.

“«Ploieştenii cu care ne mândrim» va fi o rubrică special creată pe site-ul Primăriei Municipiului Ploieşti, dar şi pe pagina de Facebook a instituţiei, prin care vom promova concetăţeni valoroşi, creativi, talentaţi şi competitivi, care, prin activitatea desfăşurată, au un impact direct şi pozitiv în viaţa comunităţii locale şi nu numai.

Numele şi realizările acestor semeni vor duce mai departe numele oraşului nostru.

Ne-am îndreptat, astfel, atenţia spre acest gen de comunicare şi promovare publică, deoarece mediul online reprezintă un suport inteligent, care asigură rapid, modern şi eficient transmiterea informaţiilor la nivel local, naţional şi chiar internaţional.

Aşadar, invit ploieștenii să urmărească această nouă rubrică şi să participe activ cu mesaje, dacă doresc, iar celor care fac cinste oraşului nostru le ofer gânduri pline de apreciere şi mulţumiri”, a declarat primarul municipiului, Andrei Volosevici.

Pentru lansarea campaniei administrației locale a fost aleasă Alexa Tudose, absolventă a Colegiului Național "Ion Luca Caragiale", în prezent studentă la Oxford și cunoscută ca ”românca de aur la Informatică”, după performanțele obținute, de-a lungul anilor, la concursurile de profil. A fost de trei ori premiată la Balcaniada de Informatică și este singura fată din istoria acestui concurs care a obținut medalia de aur. "Premiile obținute la Olimpiada Națională au venit în fecare an, ca o recunoaștere pentru pasiunea și efortul depus: 6 medalii de aur, dintre care 3 pe poziția I. Pe plan international, Alexa a câștigat nu mai puțin de 16 medalii: Argint la Olimpiada Internațională din Singapore (2020), Aur și Argint la Balcaniadă (2018 și 2019), Aur, Argint și Bronz la Shumen International Autumn Tournament (2015 – 2019), Argint la Olimpiada Internațională pe echipe de la Moscova (IOIT 2019), în calitate de leader, Aur, Argint și Bronz la Romanian Master of Informatics (2016-2019), Aur la la MGS Cup Belgrade (2014, 2017) și Aur la Olimpiada Balcanică de Juniori (2016)", au mai scris reprezentanții Primăriei despre unul dintre cei mai tineri ploieșteni care fac cinste municipiului.

Back To Top