Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase Prahova au depistat în flagrant, la Ploiești, un bărbat care încerca să comercializeze aproximativ 100 de kilograme de articole pirotehnice, deși nu era autorizat pentru a vinde astfel de produse.

 

Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost indisponibilizată. IJP Prahova a anunțat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare a "orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept", faptă prevăzută și sancționată de Legea nr. 126/1995. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase Prahova,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

“Polițiștii vă sfătuiesc să nu achiziționați materiale pirotehnice de la persoane neautorizate și să sesizați orice încălcare a legii prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

În perioada sărbătorilor de iarnă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au intensificat activitățile în ceea ce privește identificarea și combaterea evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale, care reglementează deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice de către persoanele fizice și juridice.

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, vânzarea articolelor pirotehnice se face numai de către persoanele juridice autorizate în acest sens şi numai în locurile autorizate în condiţiile legii. Totodată, utilizarea articolelor pirotehnice fără respectarea instrucțiunilor de folosire și a obligațiilor legale poate conduce la vătămări corporale grave”, au mai transmis reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top