Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Infotrafic a anunțat, duminică, oprirea circulației pe DC 134 Sinaia (drumul spre Cota 1400). Tot astăzi, gondola și telescaunul au fost oprite. Măsurile au fost luate din cauza condițiilor meteo.

 

“Din cauza precipitațiilor căzute în ultimele ore, respectiv lapoviță și ninsoare, pe partea carosabilă a DC 134 s-a format un strat de gheață care pune în pericol siguranța traficului rutier.

Întrucât configurației zonei face dificilă intervenția utilajelor pentru deszăpezire, s-a procedat la închiderea temporară a circulației pe  D.C. 134 (drumul către Cota 1400), pe tronsonul Cabana Schiori – Cota 1400.

Accesul la obiectivele turistice și domeniul schiabil se poate realiza prin intermediul instalațiilor pe cablu, respectiv telecabina și telegondola.

Pe sectorul de drum în cauză se va interveni pentru deszăpezire imediat după ce condițiile meteo permit acest lucru, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

Semnalizarea va fi efectuată cu indicatoare rutiere tip «ACCESUL INTERZIS» și «DRUM ÎNZĂPEZIT», iar în zonă vor fi prezenți lucrători din cadrul Poliției Locale Sinaia, precum și din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia pentru recomandări”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Anterior, pe pagina Gondola Sinaia a fost publicată o informare cu privire la situație de pe pârtiile din stațiune: “Vânt puternic și depunere de chiciură pe cablurile instalațiilor de altitudine. Telescaunul Soarelui, Teleschi Valea Soarelui și Gondola Carp golesc liniile și opresc funcționarea.

Atenție, vreme nefavorabilă sus, cu ceață și prognoze de vânt, nu recomandăm ziua începătorilor și nici celor nefamiliarizați cu pârtiile din Sinaia. În ultimele 48 de ore s-au înregistrat ploi, urmate de îngheț, vânt și iar ninsori. Prognozele indică rafale puternice până pe 31 decembrie, dar vom anunța aici. Pârtiile deschise sunt cele din golul alpin, cu 10 cm strat proaspăt de zăpadă căzut peste zăpada plouată anterior”.

Foto ilustrație (botosaninews.ro)

Back To Top