Categorie: Știri locale

Un bărbat care se afla internat la Spitalul CF Ploiești a căzut de la etaj, miercuri seară. Reprezentanții IJP au confirmat că un astfel de incident s-a petrecut într-o unitate sanitară din Ploiești.

 

“La data de 30 decembrie a.c., polițiștii Serviciul Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați, în jurul orei 17:30, cu privire la faptul că o persoană este căzută de la înălțime în curtea interioară a unei unități medicale din Ploiești.

Din primele date, este vorba despre un pacient care ar fi căzut de la etajul 4 al unității medicale. La fața locului a fost solicitat un echipaj medical care a acordat îngrijiri bărbatului în vârstă de 34 de ani, care a fost transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IJP Prahova, cu privire la acest incident.

Spitalul CF este una dintre unitățile suport pentru pacienții Covid, la nivelul județului Prahova.

Update - Potrivit reprezentanților Serviciul Județean de Ambulanță, victima a suferit traumatism cranian, traumatism  toracic, traumatism abdominal, traumatism bazinși fractură cu deplasare femur - bilateral. Bărbatul a fost preluat conștient și transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Back To Top