Categorie: Știri locale

Un șofer s-a ales cu dosar penal după ce i-a alergat pe polițiști, miercuri seară, pe drumurile din zona Breaza. Beat fiind, nu s-a lăsat intimidat nici de focurile de avertisment, oprindu-se, însă, cu mașina într-un șanț de captare a apei.

 

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18.15. „Un echipaj de poliție din cadrul Poliției Breaza, aflat în exercitare atribuțiilor de serviciu, au solicitat unui conducătorului auto oprit neregulamentar pe o stradă din Breaza să prezinte actele pentru control.  Întrucât conducătorul autoturismului a demarat în trombă, s-a procedat la urmărirea autoturismului. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la somație, poliţistul a folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și în pneuri. Ulterior, la ieșirea din Breaza spre Talea conducătorul auto urmărit a intrat cu autoturismul într-un șant de captare a apei”, a anunțat IJP Prahova

Bărbatul emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană, mai menționează reprezentanții Poliției.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru  săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Foto ilustrație

Back To Top