Categorie: Știri locale

Pandemia a făcut prima victimă în rândul polițiștilor locali din Ploiești.

 

Anunțul trist a fost făcut de unul dintre colegii polițistului local ploieștean care s-a stins din viață ieri. Sorin Matei lucra la Serviciul Circulație și fusese infectat cu Covid.

“Astăzi am pierdut un coleg. Un coleg vesel, atent cu cei din instituție şi cu munca lui. Săritor din fire, a rezolvat multe probleme de sănătate ale diverșilor colegi dar, din păcate problema lui de sănătate (covid) nu a mai putut s-o învingă. Drum bun în lumea celor drepți. Pentru cine nu îl cunoştea: Sorin Matei - polițist local în cadrul serviciului circulație! Dumnezeu să-l odihnească!!!”, a transmis unul dintre colegii săi, azi-noapte, prin intermediul unei rețele de socializare.

Informația a fost confirmată, luni dimineață, și de anunțul sindicatului Pro Lex Poliția Locală Ploiești: "Colegul nostru, Sorin Matei, a pierdut lupta cu virusul ăsta nenorocit. Fir întins acolo, sus! Condoleanțe familiei".

"Din păcate aseară, după o grea luptă cu virusul ăsta nenorocit, colegul nostru Sorin Matei din cadrul Serviciului Circulaţie, a pierdut lupta cu viaţa! Ne exprimăm profund regretul şi transmitem sincere condoleanţe colegilor, familiei şi prietenilor! Dumnezeu să te odihnească alături de cei drepţi!", a transmis, luni, și Sindicatul Poliței Locale "Mihai Viteazul".

Back To Top