Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Evenimente rutiere unul după altul au avut loc, îîn Prahova, miercuri dimineață. Nu mai puțin de trei accidente au fost anunțate în jurul orei 7.30, în diferite zone ale județului.

 

Cel mai grav accident s-a produs în apropiere de Ploiești, la Bărcănești, în zona mănăstirii Ghighiu. Pompieri, echipaje de la Ambulanță și SMURD și un echipaj de descarcerare au intervenit după ce două mașini au intrat în coliziune frontală, în apropierea Mănăstirii Ghighiu.

Poliția a anunțat că, în zonă, s Sursa citată menționează că, în urma impactului, unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 36 de ani, a fost rănit grav. Al doilea șofer, o femeie de 30 de ani, a suferit leziuni ușoare.

Potrivit ISU Prahova, ambele victime vor fi transportate la spital.

Aproape în același timp, un alt accident s-a produs la Filipeștii de Târg. O mașină a ieșit în afara părții carosabile, avariind un gard și un contor de gaze. ISU a anunțat că șoferul a refuzat transportul la spital.

O nenorocire a fost pe cale să se întâmple, miercuri dimineață, și la Bălțești. O mașină cu două persoane s-a răsturnat în afara carosabilului. Din fericire, cei doi ocupanți au scăpat, ca prin minune, fără nicio leziune.

Foto ilustrație

Back To Top