Categorie: Știri locale

Poliția Prahova a prezentat, miercuri, bilanțul celor nouă percheziții derulate în cursul zilei de ieri, în Prahova și Brașov, într-un dosar de proxenetism.

 

La descinderi au participat polițiștii de investigații criminale din Prahova, împreună cu procurori din cadrul Parchetului pe de lângă Judecătoria Ploiești, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie 2018 - prezent, persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției în țară și în străinătate, obținând foloase materiale de pe urma acestor activități.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 300.000 de euro.

Polițiștii au ridicat, în urma perchezițiilor efectuate, telefoane mobile, 2 pistoale de tip airsoft, 1 pistol cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, documente, înscrisuri, bani și un autoturism”, a anunțat IJP Prahova.

În urma perchezițiilor, 10 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri, iar șapte bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Acțiunea s-a derulat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Back To Top