Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Intervenție dramatică, duminică, la Sinaia, pentru salvarea unui bărbat căruia i s-a făcut rău pe munte. Din nefericire, eforturile salvamontiștilor, care au ajuns în doar câteva minute la victimă, au fost în zadar.

 

Bărbatul care s-a stins din viață duminică avea 60 de ani și era cunoscut de iubitorii muntelui și salvatorii montani, fiind unul dintre angajații de la Piatra Arsă.

“La ora 11:03 am fost anunțați că o persoană se simte rău și a căzut din picioare în Șaua Călugărului. Coborâm drept de pe Furnica cu snowmobilul  (pantă cu înclinație de 40 grade) astfel prima echipă de intervenție ajunge la fața locului la 11:09. Evaluam și constatăm că persoana a intrat în stop cardio-respirator. Sunt inițiate manevrele de resuscitare, efectuându-se masaj cardiac și pentru câteva minute pacientul pare să-și revină. Continuăm masajul timp de 50 de minute. Din păcate tot ce ne-a mai rămas de făcut a fost să-l transportăm la Cota 1400.

Este o zi tristă pentru că un om al muntelui, pe care îl știam, a murit în brațele noastre. Echipa Salvamont Sinaia transmite sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” este mesajul salvamontiștilor.

Foto: Salvamont Sinaia

Back To Top