Categorie: Știri locale

Polițiștii au intervenit, luni seară, la Blejoi, în urma unui conflict izbucnit între un antrenor și doi clienți ai unei săli de fitness din localitate.

 

„Trei persoane ar fi avut un conflict verbal și fizic, unul dintre aceștia folosind pentru a se apăra un pistol tip airsoft fara încărcător, ulterior la sala respectiva deplasându-se și rude ale celor doi agresori. Nicio persoană nu a suferit vătămări, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și administrarea probatorului”, a menționat IJP Prahova.

Mai multe persoane au ajuns în custodia Poliției, iar astăzi oamenii legii au anunțat că în cauză  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, amenințare, lovire sau alte violențe și distrugere

De asemenea, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

“Polițiștii au procedat totodată la ridicarea unei arme, care urmează a fi supusă expertizei criminalistice, pentru a se stabili cu exactitate categoria și regimul din care face parte”, a mai precizat IJP Prahova.

Back To Top