Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Prefectura Prahova a anunțat, marți, că până acum au ajuns, în județ, aproape 27.500 de doze de vaccin anti-Covid, din care cele mai multe au fost deja administrate.

 

Până în prezent, 3.592 de persoane programate la vaccinare în centrele din Prahova au primit, deja, și a doua doză.

„Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 02 februarie 2021, în județul Prahova au ajuns 27483 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. Dintre acestea, 26299 au fost consumate (ora raportării – 13.00), alte 1147 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar și beneficiarilor care se încadrează în cea de-a II-a etapă a imunizării”, au precizat, marți, reprezentanții Prefecturii.

Aceștia au anunțat, însă, și că “au fost raportate cinci noi pierderi (doze diluate și neutilizate), înregistrate la centrele de vaccinare de la Spitalul Orășenesc Băicoi și C.M.D.T.A Ploiești. Numărul total al dozelor irosite a ajuns la 37”.

În ultimele 24 de ore, în județ nu au fost raportate noi reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului anti SARS-CoV-2.

Foto ilustrație

Back To Top