Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Satele Dumbrava, Trestienii de Sus și Zănoaga, din comuna Dumbrava, au fost incluse în zona de protecție și, implicit, în zona de supraveghere ca urmare a declarării unui focar de pestă porcină la mai puțin de 10 km distanță, în comuna Berceni.

 

DSVSA Prahova a anunțat, luni, confirmarea a cinci noi focare de pestă porcină africană pe raza județului Prahova, din care patru în fonduri cinegetice - FC 29 Basca Fără Cale (Bătrâni – un mistreț vânat), FC 33 Nucet (Gornet – un mistreț accidentat), FC 27 Teleajen (Măneciu – un mistreț mort) și FC 10 Sicrita UAT (Râfov – doi mistreți morți) – și unul într-o exploatație nonprofesională de la Bercni, unde aproape 100 de animale au fost deja sacrificate, pentru a preveni răspândirea bolii.

Zona de restricție, pe o rază de 3 km în jurul focarului, include satele Berceni și Moara Nouă (com. Berceni), respectiv Rachieri și Pantazi (com Valea Călugărească). O altă măsură a fost instituirea unei zone de protecție, pe o rază de 7 km în afara zonei de restricție.

Zona de supraveghere instituită, pe o rază de 10 km în jurul focarului, include sate din Berceni, Bucov, Plopu, Valea Călugărească, Albești Paleologu, Bărcănești, Blejoi, plus orașul Urlați și municipiul Ploiești.

La Dumbrava, sunt vizate satele Dumbrava, Trestienii de Sus și Zănoaga.

Măsurile aplicabile în zona de protecție sunt detaliate de DSVSA Prahova în planul de măsuri publicat AICI.

În urmă cu o săptămână, autoritățile din Prahova au fost avertizate de aceeași instituție și cu privire la apariția unui focar de gripă aviară în Ilfov, la o exploataţie comercială de palmipede. Măsurile valabile inclusive la Dumbrava, pe fondul apariției acestui focar, au fost detaliate AICI.

Back To Top