Categorie: Știri locale

 Un copil de 9 ani a fost preluat în stop cardio-respirator de la școală, marți dimineață. Băiatului, elev al Școlii “Sf. Vineri” din Ploiești, i s-a făcut rău la ore.

 

Poliția a anunțat că incidentul s-a produs în jurul orei 11.00: “Polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat ar fi leșinat în timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului”.

Echipajul de la Ambulanță trimis de urgență la Școala Sf. Vineri a constatat că băiatul se afla în stop cardio-respirator.

Potrivit ISU Prahova, la intervenție a fost trimis și un echipaj SMURD - Terapie Intensivă Mobilă, cu medic. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare.

ISU a anunțat că băiatul, în vârstă de 9 ani, a fost transportat în stop cardio-respirator la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

UPDATE - Elevul care a leșinat în timpul orei, la Școala “Sf. Vineri” Ploiești, a murit la spital

Back To Top