Categorie: Știri locale

Primăria Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, va distribui, în perioada 1 – 29 martie, pachete cu produse de igienă, finanțate din Fondul de ajutor European destinat celor mai defavorizate persoane.

 

Categoriile de beneficiari sunt familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare, respectiv familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr.277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Cei care vor primi aceste ajutoare vor fi înștiințați printr-o invitație care va cuprinde informații cu privire la perioada distribuirii, intervalul orar, locul, precum și documentele în baza cărora vor ridica produsele.

“Fiecare beneficiar primește o cutie care va conține următoarele produse:

-              Periuță de dinți (ambalată individual) – 5 buc;

-              Pastă de dinți 75 ml – 4 buc;

-              Săpun lichid 500 ml – 1 buc.;

-              Șampon copii 800 ml – 1 buc;

-              Șampon adulți 500 ml – 1 buc;

-              Detergent pudră/granule pentru rufe colorate 900 gr – 1 buc;

-              Detergent pudră/granule pentru rufe albe 1800 gr. – 1 buc”.

Pachetele vor fi distribuite în baza actului de identitate (în original) de la Cantina Socială din Ploiești, din strada Mihai Bravu, de luni până joi, în intervalul 08.30-16.00, iar vinerea, între orele 08.30 și 14.00.

Ilustrație arhivă

Back To Top