Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Sensurile DN 1 sunt despărțite, de acum, la Sinaia, printr-un parapet din beton montat de Primăria stațiunii și CNAIR.

 

Separatorul a fost montat pe un tronson de aproximativ 1,5 km al drumului național, într-o zonă în care intrarea pe contrasens a cauzat, în mai puțin de doi ani, 20 de accidente, dintre care mai bine de jumătate grave, soldate cu rănirea ori decesul unor persoane.

„Ca rezultat concret al parteneriatului cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și în urma demersurilor repetate ale Primarului Vlad Oprea în scopul reducerii numărului de accidente în așa numitele ”puncte negre” ale traficului, montăm parapet prefabricat din beton pe DN1, pe sectorul de drum cuprins între km 120+420 și km 121+920 de pe raza orașului Sinaia. Porțiunea vizată se întinde pe o lungime de aproximativ 1500 de metri liniari, mai exact între Hotel Stadion și Mefin.

Dispozitivele de protecție au rolul de a separa cele două sensuri de condus pe segmentul de drum menționat, în scopul evitării accidentelor rutiere cu impact frontal, care sunt cauzate de pierderea controlului asupra vehiculului și pătrunderea pe sens opus. Din analiza efectuată de Poliția Rutieră pentru perioada ianuarie 2018-septembrie 2020, reținem că s-au produs 20 de evenimente rutiere între Hotel Stadion și Mefin, dintre care 11 au fost cazuri grave, soldate de cele mai multe ori cu decesul participanților la trafic din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum”, a anunțat Primăria Sinaia.

Foto: Primăria Sinaia

Back To Top