Categorie: Știri locale

Descoperire macabră, duminică, în Prahova. Pe malul unei ape a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

 

“La data de 21 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe malul  drept al râului Cricovului Sărat, într-o zonă cu vegetație uscată, a fost depistat cadavrul unei persoane. În urma activităților desfășurate de echipa de cercetare, s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii decembrie 2020”, a anunțat IJP Prahova.

Sursa citată a detaliat că, în ultimele două luni, “pentru depistarea persoanei a cărei plecare voluntară a fost sesizată la data de 17 decembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Prahova au desfășurat o serie de activități specifice încă din momentul înregistrării sesizării, inclusiv prin utilizarea unui câine de urmă.”

Trupul neînsuflețit al bătrânului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii spun că, la prima vedere, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. Conform procedurii, în cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, iar anchetatorii încearcă să stabilească exact circumstanțele în care a survenit decesul.

Foto ilustrație

Back To Top