Categorie: Știri locale

La nivelul FC Petrolul Ploiești este în derulare o anchetă internă pentru stabilirea circumstanțelor în care a izbucnit, sâmbătă seară, un conflict în care au fost implicați și trei jucători ai formației. Verificările trebuie să stabilească dacă a existat vreo încălcare a regulamentul echipei.

 

“FC Petrolul Ploiești a demarat, în regim de urgență, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenții de pariuri din Ploiești, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice.

O comisie disciplinară internă a inițiat o analiză a situației, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc conflictul.

Membrii comisiei au discutat cu cei trei jucători, martori ai incidentului nedorit, cu toții precizând că, în niciun moment, nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv și că motivul agresiunii fizice a fost un conflict verbal între Mihai Constantinescu și mai mulți tineri aflați în zona respectivei agenții de pariuri.

FC Petrolul Ploiești a pus de îndată la dispoziția autorităților toate informațiile și documentele solicitate și va continua să colaboreze îndeaproape cu oficialitățile reglementatoare, pentru identificarea cauzelor și împrejurărilor producerii conflictului.

În așteptarea finalizării anchetei interne și a concluziilor ce vor decurge în urma acesteia, clubul nostru reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm și consecvent al principiilor eticii sportive”, a informat clubul ploieștean.

Anterior, IJP Prahova a oferit primele detalii rezultate în urma cercetărilor demarate după scandalul care a avut loc sâmbătă seară, în cartierul 9 Mai. “La data de 20 februarie a.c., în jurul orei  19:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi  fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în fața unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânișoarei din Ploiești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat  persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieștean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței care a acordat îngrijiri medicale victimei, aceasta fiind transportată la spital, fără a rămâne însă internată.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești”, a anunțat, miercuri, IJP Prahova.

Back To Top