Categorie: Știri locale

Un conflict izbucnit, vineri seară, în cartierul ploieștean Radu de la Afumați, a fost potolit doar cu intervenția polițiștilor, a jandarmilor și a luptătorilor de la Acțiuni Speciale.

 

„Astăzi, în jurul orei 17:30, în municipiul Ploiești, pe o  stradă din Cartierul Radu de la Afumați, a avut loc un conflict spontan între membrii a două familii.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și  jandarmi precum și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Prahova, care au aplanat în scurt timp conflictul.

Din primele date, persoanele implicate s-au agresat reciproc, atât verbal cât și fizic, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Poliţiştii au identificat și condus la sediul secției trei persoane care au participat la eveniment, iar alte 9 au solicitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a anunțat IJP Prahova.

Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale în consecință. Ancheta se referă la săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente și distrugere.

 

 

Foto ilustrație (someseanul.ro)

Back To Top