Categorie: Știri locale

Alertă la Jugureni, sâmbătă după-amiază. Patru echipaje ISU Prahova au fost mobilizate în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 17.00, în satul Marginea Pădurii.

 

Informațiile furnizate de apelantul la 112 sunt că două persoane ar fi încarcerate într-o mașină care s-a izbit de un stâlp.

ISU Prahova a anunțat că a trimis la locul evenimentului două echipaje de prim-ajutor, unul de descarcerare și unul de pompieri.

Update: Patru persoane au fost rănite în urma impactului, iar o a cincea a suferit un atac de panică, anunță ISU Prahova. 

Doi adulți sunt asitați medical, unul dintre ei prezentând traumatism la coloană, iar al doilea - un traumatism cranio-cerebral.

Celelalte două victime sunt copii, în vârstă de 5, respecitv 7 ani. Unul a suferit o fractură de membru superior, iar celălalt prezintă un traumatism cranio-cerebral.

Update: Un autoturism  a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani și 3 pasageri, respectiv o femeie de 30 de ani și două fetițe de 5 și 7 ani primesc îngriji medicale la fața locului, a anunțat IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top