Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Conflictul izbucnit între două familii din cartierul ploieștean Radu de la Afumați este departe de a se fi stins. Sâmbătă seară, la mai puțin de 24 de ore după ce mai mulți scandalagii au fost reținuți, situația a degenerat din nou.

 

“În jurul orei 17:30 poliţiştii au intervenit în cartierul Radu de la Afumați, pentru aplanarea unui conflict verbal între rudele persoanelor implicate în evenimentul de ieri.

La acest moment au fost identificați toți cei care, din primele date, și-ar fi adresat expresii jignitoare și amenințări.

La fața locului sunt mai multe echipaje de polițiști care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea masurilor legale în consecință, precum și pentru menținerea climatului  de ordine și siguranţă publică”, a anunțat IJP Prahova.

Șase persoane au fost reținute (VEZI DETALII) în urma conflictului izbucnit vineri seară, între două familii din acest cartier. (VEZI DETALII)

Back To Top