Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un incendiu violent a izbucnit, luni seară, la Colceag, în incinta unei societăți comerciale care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din țiței.

 

Incendiul a izbucnit în jurul orei 19.00, la Inotești (com. Colceag), echipajele ajunse la fața locului constatând că acesta se manifesta violent, pe o suprafață de aproximativ 700 mp. Flăcările au cuprins o hală, trei autoturisme și un autotren.

ISU Prahova trimis la fața locului șase autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD, din care una de Terapie Intensiva Mobilă, iar apoi forțele au fost suplimentate cu o autoplatformă, o autoscară și o autospecială de descarcerare grea.

Incendiul a fost localizat în jurul orei 19.50. În zonă nu există locuințe.

Pompierii dau asigurări și că flăcările afectează o hală în care se aflau birouri, iar produsul petrolier este depozitat în vagoane din apropiere la care nu există pericol de propagare.

Update 20.30 - Un bărbat de 59 de ani a fost preluat cu arsuri de căi aeriene și arsuri gradul III-IV pe aprox. 60% suprafața corporală, iar o a doua victimă are arsuri gradul III-IV pe 60-70% suprafața corporală, a anunțat SAJ Prahova.

Update 21.30 - ISU Prahova a anunțat că incendiul a fost lichidat la ora 21.23. 

Update - Cauza incendiului de la Inotești. Victimele, în stare gravă, ar trebui îngrijite într-un centru de mari arși, de care România nu dispune. Se ia în calcul transferul în străinătate

Foto: ISU Prahova

Back To Top