Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Pompierii au stabilit, după lichidarea incendiului violent de la Inotești, cauza probabilă a acestei nenorociri soldate cu două victime. Între timp, în privința răniților, care sunt în stare gravă, autoritățile iau în calcul varianta unui transfer în străinătate.

 

Potrivit ISU Prahova, cel mai probabil incendiul de la Inotești a izbucnit de la utilizarea unui dispozitiv de sudură fără respectarea normelor. Evenimentul s-a soldat cu pagube destul de mari (VEZI DETALII) și, mai grav, cu rănirea a două persoane.

“Doi pacienți au suferit arsuri și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde se află în evaluare în prezent. Din primele informații, este vorba despre doi bărbați, de 59 de ani și, respectiv, 53 de ani. Pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafață corporală. La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate” , a precizat Ministrul Sănătății.

Oficialii admit că victimele ar avea nevoie să fie primite într-un centru de mari arși. “Având în vedere primele informaţii transmise privind suprafaţa afectată şi gradul arsurilor, pacienţii întrunesc criteriile de admitere într-un centru de mari arşi. România nu are, în prezent, un astfel de centru. După ce se primesc concluziile comisiei de specialitate întrunită la nivelul spitalului, se va decide eventualul transfer. Medicii de la UPU Ploieşti lucrează în prezent la stabilizarea pacienţilor”, a anunțat MS, în noaptea de luni spre marți.

Update - UPDATE - Potrivit ISU Prahova, anunțul privind izbucnirea incendiului a a fost făcut luni, la ora 18.53. Forțele de intervenție s-au retras abia la ora 01.35.
Ca urmare a incendiului au ars: un autotren încărcat cu 22 de cuburi de plastic, bunuri depozitate în hală ( 1 strung, 1 stivuitor, 1 autoturism marca Aro, motoare electrice și pompe pentru transport lichide, anvelope auto, elemente de mobilier și alte 2 autotursime).

Update - Spitalul Militar „Reine Astrid”  (Belgia) va prelua una dintre victimele incendiului de la Inotești

 

Foto: ISU Prahova

Back To Top