Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O patrulă de jandarmi a intervenit, luni, la Sinaia, pentru alungarea unor urși care au apărut pe drumul spre Cota 1400.

 

Autoritățile au fost alertate de un turist care a sunat la 112 și a anunțat că trei urși se află pe carosabil, pe traseul amintit.

„La fața locului a fost direcționată o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, care a îndepărtat animalele sălbatice în zona forestieră prin folosirea mijloacelor acustice și luminoase”, a anunțat IJJ Prahova.

În urma acestui nou incident, jandarmii le reamintesc turiștilor ca, în care se află într-o asemenea situație, să nu se apropie de animale pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni, să-și păstreze calmul, să încerce să se îndepărteze de zona respectivă, să facă zgomot pentru a speria animalele și, desigur, să solicite imediat ajutor prin apel la numărul de urgență 112.

Ilustrație: IJJ Prahova

Back To Top