Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

28 de pompieri de la Ploiești și Câmpina au acționat la Florești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit, în jurul orei 7.30, la o hală din localitate.

 

ISU Prahova a anunțat că a trimis la Florești șase echipaje de stingere, un echipaj SMURD, autoscară și o autospecială de primă intervenție și comandă. Hala, de aproximativ 2.000 mp, este o bază de aprovizionare a unei companii de petrol și gaze, cu activități în sectoarele Explorare și Producție, Rafinare și Marketing, Gaze Naturale și Energie. Spațiul era utilizat pentru depozitarea de materiale inflamabile, ca de exemplu uleiuri și vopsele.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

Focul a fost stins în jurul orei 8.20, iar pompierii au continuat să intervină pentru îndepărtarea efectelor negative.

ISU Prahova a anunțat că, în urma acestui eveniment, nu se impune avertizarea populației prin sistemul RO-Alert.

Update: După primele cercetări, pompierii au stabilit că incendiul ar fi fost declanșat de un scurtcircuit produs la un motostivuitor.

Update: "Intervenția a fost dificilă din cauza cantităților foarte mari de materiale inflamabile depozitate în interiorul halei și la exterior, a fumului dens și a gazelor toxice degajate. Totodată, datorită intervenției operative a salvatorilor au fost protejate mai multe recipiente de 200 și 1000 de litri care conțineau diferite substațe chimice combustibile ușor inflamabile.

La locul evenimentului au fost mobilizate șase mașini de stingere, o autoscară, o ambulanță și o autospecială de comandă. Se pare că focul a pornit de la un scurcircuit produs la un stivuitor aflat în interiorul hale", au informat reprezentanții ISU Prahova.

Ilustrație: ISU Prahova

Back To Top