Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un bărbat a ajuns la spital, marți seară, iar altul la Poliție, după ce aceștia s-au luat la ceartă într-un local din Ploiești, iar lucrurile au degenerat.

 

Polițiștii au anunțat că scandalul a izbucnit în jurul orei 22.30. Pe fondul unei altercații, “un bărbat în  vârstă de 39 de ani ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona abdomenului”.

Echipa trimisă la fața locului a început investigațiile. Între timp, victimei i-a fost acordat primul ajutor, persoana rănită fiind transportată apoi la spital, pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii l-au depistat și pe cel care ar fi comis agresiunea. Potrivit IJP Prahova, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, se află de aseară în custodia Poliției.

Din nefericire, în ultima lună, la Ploiești au fost raportate mai multe incidente violente. Pe 21 februarie, doi bărbați au fost înjunghiați pe o stradă din cartierul Bereasca (VEZI DETALII), pentru ca, după mai puțin de o săptămână, polițiștii sprijiniți de jandarmi și luptători de la Acțiuni Speciale să păzească, două seri la rând, cartierul Radu de la Afumați, unde două familii s-au luat la bătaie (VEZI DETALII). În plus, pe parcursul săptămânii trecute, IJP Prahova a anunțat producerea, pe raza municipiului, a trei tâlhării.

Foto ilustrație

Back To Top