Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Mai multe percheziții au avut loc, miercuri, în Prahova și Dâmbovița, într-un dosar care vizează persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu și efectuarea, fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Acțiunea a fost derulată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești. 15 percheziții au fost efectuate astăzi, iar 65 de persoane au fost conduse la audieri, au transmis anchetatorii DIICOT.

“Din probatoriul administrat, a rezultat faptul că membrii grupării ar fi comercializat cantități importante de canabis, comprimate ecstay, cocaină și produse cu efecte psihoactive către consumatori din Prahova și Dâmbovița, până în prezent fiind stabilite 50 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum, de la membrii grupării”, informează și IJP Prahova.

Persoanele vizate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, pentru audieri, urmând să fie dispuse măsurile legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar la acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto ilustrație

Back To Top